
Υλικά
Για την κρέμα:
1 κιλό γιαούρτι πρόβειο Amari που βρίσκεις μόνο στο Crete mou
1 ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Για την βάση:
250 γρ. Μπισκότα κανέλας glutten free
100 γρ. φουντούκια
3 κ.σ μέλι
Για τα καραμελωμένα φουντούκια:
200 γρ. φουντούκια
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
3 κ.σ. μέλι
Γαρνιτούρα:
Κεράσια
Εκτέλεση
Ενώνουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και την μαρμελάδα. Τα βάζουμε στο ψυγείο μία ώρα να δέσουν.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε τα φουντούκια και τα καβουρντίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη και το μέλι και καραμελώνουμε τα φουντούκια μας.
Στο μούλτι σπάμε όλα τα υλικά για την βάση και προσθέτουμε το μέλι.
Βάζουμε στη βάση του ποτηριού το μείγμα από τα μπισκότα, στην συνέχεια κρέμα και πάλι μπισκότα. Που και που προσθέτουμε φρέσκα κεράσια και πάνω-πάνω βάζουμε τα φουντούκια με την καραμέλα.