Σπανακόπιτα

Υλικά

1 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο
(κομμένο σε χοντρά κομμάτια)
5 τρυφερά πράσα ψιλοκομμένα
10 φρέσκα κρεμμύδια (τρυφερά) με τα φύλλα τους κομμένα σε λεπτές φέτες
1 ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο ή τριμμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο (με τα κοτσάνια του)
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (με τα κοτσάνια του)
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο (με τα κοτσάνια του)
1/2 φλ. τραχανά
450 γραμ. ώριμη σκληρή φέτα σε χοντρά τρίμματα
200 ml συμπυκνωμένο γάλα εβαπορέ (1 μικρό κουτί)
1/2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 μεγάλα αυγά
1/4 φλ. νερό
αλάτι (κατά βούληση)
πιπέρι (κατά βούληση)

Εκτέλεση

Με σεβασμό στην παράδοση, με γνώση της τέχνης της τυροκομίας, με εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, με επιμονή στην τήρηση της ορθής επεξεργασίας, με υπομονή στους χρόνους ωρίμανσης, με διάθεση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον άνθρωπο και ενδιαφέρον για την διατροφή του, δημιουργούμε το τυρί που θέλουμε να

σεβασμό στην παράδοση, με γνώση της τέχνης της τυροκομίας, με εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, με επιμονή στην τήρηση της ορθής επεξεργασίας, με υπομονή στους χρόνους ωρίμανσης, με διάθεση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον άνθρωπο και ενδιαφέρον για την διατροφή του, δημιουργούμε το τυρί που θέλουμε να